Sarız Anaokulu
GÜNESEN MAHALLESİ EGEMEN SOKAK NO 31 SARIZ/KAYSERİ

VİZYON

Okulumuzda verilen eğitim; yaşamın incelikli ve olağan üstü güzelliğinin; aynı zamanda bu mükemmel yaşam sisteminin genişliğinin, derinliğinin anlaşılmasına yardımcı olacak ve bireye; sınır koymadan, geniş ufuklarda düşünme olanağı sağlayacaktır. Bu felsefeden yola çıkan SARIZ ANAOKULU ; geçmişi bilen, bugüne odaklanan, tüm teknolojik olanaklarla desteklenmiş, pozitif yaklaşımlarla hareket eden, kendine, çevresine, ulusuna, evrene saygılı, yenilikçi, üretken, paylaşımcı bilimden yana, duyarlı, mutlu ve başarılı bireylerden oluşan, mutlu ve başarılı toplumlar kazanmayı hedeflemiş ve vizyonunu bu doğrultuda açmıştır.

MİSYON

Vizyonumuz doğrultusunda da üstlendiği misyon; Mustafa Kemal Atatürk’ ün aydınlattığı yolda onun ilke ve inkılaplarına inanmış, milli eğitimin temel ilkelerine bağlı, ulusunu seven, koruyan, kollayan, ulusu için çalışmayı görev edinmiş, başka uluslara, kültürlere, inançlara ve insan haklarına saygılı, korkmadan, özgürce, severek, isteyerek öğrenen, öğrendiklerini hayata geçirebilen, düşünebilme kapasitesini genişletmeyi amaç edinen, zekâlarını doğru yerde, doğru zamanda, kendisi ve insanlık yararına kullanabilme becerilerini geliştirebilen bireyler yetiştirmektir. Bu amaçlar doğrultusunda okulumuzu biçimlendiriyoruz.

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

TEKLİ ÖĞRETİM

DERS SAATLERİMİZ: 09:00-14:00

Okulumuz il merkezine 130 km uzaklıktadır.

İlçe merkezi

DEĞERLER EĞİTİMİ VE HER SINIFIN BİR YETİ KARDEŞİ VAR PROJESİ UYGULANMAKTADIR.